קיץ טבעוני: סלט זוקיני מרענן

6 תגובות לפוסט

  1. יזהר הגיב:

    המתכון נשמע טוב ומסקרן. חסר לי מעט עוקץ מהכוון האגוזי כמו חופן קטן של פיסטוקים.

    • אורי הגיב:

      היי גרסיאלה, מכירה את המידע הזה (הוא לא חדש כמו שרואים בכתבה), הוא נכון לחלק מסוגי השמנים וממש לא לכולם. יש שמני כמהין איכותיים שאפילו רואים בבקבוק פרוסות כמהין שמושרות בשמן. בטעם אי אפשר לטעות – ובסלט הזה מרגישים אותו מאד והוא מעניין ומפתיע, לא הייתי חושבת על השילוב ולכן כל כך אהבתי את הרעיון. וזה גם טעים כמובן 🙂

  2. חדר כושר גוף ראשון הגיב:

    הזוקיני לא מבושלים אפילו קצת? זה לא כבד על הקיבה? מה תפקיד מי הקרח?

    • אורי הגיב:

      היי, לא הם לא מבושלים, זה סלט נא וממש לא כבד על הקיבה, ההפך, קליל ומרענן. לגבי מי הקרח, אשאל את השפית אבל לדעתי זה להוספת פריכות.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות