ואולי תבוא איזו נחמה

7 תגובות לפוסט

  1. נועה הגיב:

    נראה נהדר, ואיזה פוסט מרגש. יישר כוח .

  2. למי יש חשק לאכול ולבשל אחרי שבוע כזה שכל יום כל היום יש אזעקות.

  3. אני הגיב:

    הי
    זה נראה מדהים. אבל ההוראות לא הכי ברורות לי.
    לא הבנתי איך בדיוק מרכיבים את זה. מה זה חלק אחד של בצק הפילו? זה אחד מה4 חלקים שצריך לחתוך? או ש4 החלקים נועדו בשביל ה4 מנות?

    נכינים את הטארט הפוך, נכון? מחזירים לתנור ל5 דקות אחרי כל שכבה? הבנתי נכון?
    כמה שכבות אמורות לצאת?

    תודה מראש

    • אורי הגיב:

      אני אנסה לפשט: דפי פילו הם גדולים למדי ומאד דקים. אז אנחנו מכינים בעצם תחתית שמורכבת מחמישה דפים שמונחים אחד על השני עם הברשה של שמן ביניהם. אחרי שיש חמש שכבות כאלה (5 דפי פילו אחד על השני) חותכים אותן יחד בסכין לרבעים. כל רבע הוא לטארט אחד. אופים פעם אחת הפוך כשהרבע (שמורכב מ-5 רבעי דפים) מכסה את הטארט.

  4. לירז הגיב:

    אם אני עושה טארט אחד גדול מבצק עלים, אני גם צריכה לעשות שכבות? כמה בצק לשים בתבנית?

    • אורי הגיב:

      היי לירז, אין צורך לשים שכבות – בצק העלים כבר עשוי משכבות רבות. הייתי מרדדת אותו מעט ומשתמשת בעלה אחד של בצק לכיסוי הטארט.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות