מצה בריי טבעונית אסייתית

6 תגובות לפוסט

  1. ערבה הגיב:

    אורי חג שמח! תודה על כל המתכונים את עוזרת לנו מאוד!!
    את המצה בריי אפשר לעשות אולי אם קמח מצה או קמח תפוחי אדמה במקום קמח תירס?? אנחנו לא אוכלים קטניות…

    • אורי הגיב:

      בשמחה רבה, חג נפלא 🙂
      הייתי מחליפה בקמח מצה, כדי שייתן קצת קראנצ'יות. מאמינה שזה יעבוד!

  2. הילה הגיב:

    הי,אני רוצה להכין מצברייט מתוקה. לא הבנתי ככ מה זה אומר לוותר על התיבול הנוסף.. ומה לגבי הבצל הירוק והכוסברה? תודה (:

  3. אבישי הגיב:

    אהלן אורי, תודה על המתכון, הוא נראה ממש נחמד
    האם לדעתך יהיה אפשר לקבל קמח תירס ע"י טחינת גרגרי תירס מיובשים לפופקורן בבלנדר?
    פשוט יש לי הרבה תירס לפופקורן, בלנדר משועמם ואין לי מושג מאיפה משיגים קמח תירס גרגרי..
    ואם אטחן תירס גמדי, האם אקבל קמח תירס גמדי? 😀

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות