מצה בריי טבעונית

8 תגובות לפוסט

  1. ערבה הגיב:

    אורי חג שמח! תודה על כל המתכונים את עוזרת לנו מאוד!!
    את המצה בריי אפשר לעשות אולי אם קמח מצה או קמח תפוחי אדמה במקום קמח תירס?? אנחנו לא אוכלים קטניות…

    • אורי הגיב:

      בשמחה רבה, חג נפלא 🙂
      הייתי מחליפה בקמח מצה, כדי שייתן קצת קראנצ'יות. מאמינה שזה יעבוד!

  2. הילה הגיב:

    הי,אני רוצה להכין מצברייט מתוקה. לא הבנתי ככ מה זה אומר לוותר על התיבול הנוסף.. ומה לגבי הבצל הירוק והכוסברה? תודה (:

  3. אבישי הגיב:

    אהלן אורי, תודה על המתכון, הוא נראה ממש נחמד
    האם לדעתך יהיה אפשר לקבל קמח תירס ע"י טחינת גרגרי תירס מיובשים לפופקורן בבלנדר?
    פשוט יש לי הרבה תירס לפופקורן, בלנדר משועמם ואין לי מושג מאיפה משיגים קמח תירס גרגרי..
    ואם אטחן תירס גמדי, האם אקבל קמח תירס גמדי? 😀

    • אורי הגיב:

      וואלה, האמת שלא ניסיתי, אבל את צריכה בלנדר ממש ממש חזק בשביל לטחון גרגירי תירס 🙂

  4. אריאל הגיב:

    אפשר להשתמש בנוזל קוקוס במקום קרם

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |