הלהיט המתוק של פורים: גביניות המן טבעוניות

2 תגובות לפוסט

  1. ענבל הגיב:

    תודה אורי, נראה מדהים.
    אפשר להכין יום לפני שמגישים? זה יהיה טעים ופריך למחרת?

    • אורי שביט הגיב:

      היי, תודה! הן לא צריכות להיות פריכות אלא רכות! וכן, הייתי אפילו מקפיאה (עוטפת ממש טוב) אבל גם בקופסא אטומה במקרר וחימום קצת בתנור לפני ההגשה יהיה סבבה 🙂

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות