קיץ טבעוני: סדנה מס' 2 עם השף יוסי שטרית ואורי שביט
הסדנה כבר התקיימה. מועדים על סדנאות נוספות אפשר למצוא כאן
אחרי הצלחת הסדנה הראשונה בהנחיית שף מסעדת הקיצ'ן מרקט, יוסי שטרית ועיתונאית האוכל אורי שביט, חוזרים השניים עם סדנה נוספת וחווייתית של אוכל טעים, מוקפד וחושני, שכולו מבוסס על חומרי גלם איכותיים ועונתיים מן הצומח.
בתפריט הפעם:
קרוסטין עם קרם שעועית לבנה, פלפל חריף וזיתי קלמטה
גספצ'ו מעגבניות שרי תמר ואפרסק לבן עם אספרגוס וירקות קיץ
ניוקי תפוחי אדמה עם פטריות יער וקפוצ'ינו חצילים
עלי קולארד (קייל) ממולאים באורז, צנוברים ועשבי תיבול על קרם שורשים וכמהין לבנות
בוואריה מחלב קוקוס עם גנאש שוקולד מריר, פטל מסוכר וופל קוקוס קלוי
המנות ילוו ביינות ויונייה גליל עליון וקברנה פרנק גליל עליון מהסדרה האזורית, באדיבות יקבי כרמל.
הסדנה תאפשר למשתתפים "לפתוח את הראש", לגלות שיטות וטכניקות מעניינות ויצירתיות להגשת חומרי גלם מוכרים, לצד היכרות עם חומרי גלם מעניינים וחדשים. בסדנא יעשה שימוש במיטב חומרי הגלם של שוק הנמל. הסדנה הינה סדנת הדגמות וטעימות.
על המדריכים: שף יוסי שטרית הוא שף מסעדת קיצ'ן מרקט, המתמחה בבישול יצירתי ומקורי, שנותן דגש מיוחד על חומרי הגלם והעונתיות שלהם. העיתונאית הקולינארית אורי שביט הפכה לאחרונה לטבעונית, מתוך הכרה בחשיבות המזון שאנו אוכלים והשפעתו על האדם, בעלי החיים והסביבה. היא מנהלת את בלוג האוכל הטבעוני המצליח "טבעוניות נהנות יותר" www.vegansontop.co.il
צילום: לי וינטר
תגיות: קיטשן מרקט, אורי שביט, קינוח טבעוני, סדנה טבעונית, קייל, כרוב ממולא, בישול טבעוני, ניוקי טבעוני, מרק טבעוני, גספאצ'ו, מתכונים טבעוניים, יקבי כרמל, סדנת בישול, בוואריה, יוסי שטרית
קטגוריות: פוסט נבחר
סדנת הדגמות וטעימות-כלומר המשתתפים גם מבשלים או רק צופים?
🙄
היי יעל, אנחנו משתפים בעשייה ככל הניתן אבל הסדנה נערכת במסעדה, אין עמדות בישול אישיות ולכן מדובר בסדנה חווייתית אך לא "מעשית" ממש. מה שכן עושים – אוכלים 😆