ליל סדר טבעוני: הסורים על הקדרות!

17 תגובות לפוסט

  1. שרון הגיב:

    וואו! המון מתכונים כל כך מגרים! תודה רבה לך ולחמדה הבשלנית, כמובן!
    חג שמח

    • אינה הגיב:

      המתכון של בצלים ממולאים נראה סוף, ינוסה בהקדם

    • יעל הגיב:

      איך פספסתי את המתכון של הממולאים בשנה שעברה? זה נראה פשוט פצצה.
      אם אנחנו רוצים להכין כמות כפולה, אז כדאי לעשות בשני סירים נפרדים? כי ראיתי שכתוב שהבצלים צריכים להיות בשכבה מהודקת.

    • עינת הגיב:

      שנה טובה וחג שמח! הכל נראה מעולה
      הכנתי את המלבי והסירופ עכשיו על האש אבל הוא לא אדום אלא חום כהה. איך משיגים טת הצבע האדום כמו בתמונה?

      • אורי הגיב:

        היי עינת, אכן הצבע שקיבלת מדוייק יותר. בתמונה זה סירופ קנוי (צבע מאכל אני מניחה..) – באמת עלי לציין זאת! סליחה שנה טובה!

  2. מיה הגיב:

    האם ניתן להכין מראש ולהקפיא את קציצות הכרישה?

  3. בר הגיב:

    הכנתי את המלבי, ושלוש כפות קורנפלור השאירו אותו מיימי מאוד, לבסוף השתמשתי בחמש כפות ובאמת יצא מעולה!

    חג שמח 🙂

  4. רשל הגיב:

    הבצלים הממולאים, אותם הכנתי בפסח זה לראשונה בחיי, היו הגרסה הכי טובה שאכלתי אי פעם בבתים, במסעדות, בכל המקומות האפשריים. ציפינו למשהו טוב, אבל זה עבר על כל הציפיות.
    שני שינויים הכנסתי: פחות אורז וראס-אל-חנות ברוטב במקום הוואיג' פעם שניה.
    רב תודות לחמדה.

  5. כרמי עליזה הגיב:

    הי אני ממוצא חלבי 🙂 , אומנם 8 דורות – ירושלמית בת לירושלמים וכו' מבשלת חמוד ממולאים למינהם קובה ועוד, טרם ניסיתי בצלים ממולאים וזו משימתי הבאה, שמחתי להכיר את המתכונים וכותביו-אהיה בקשר תודה
    נ.מ
    ב. אשמח לקבל מתכונים נוספים של העדה החלבית/סורית

  6. judee @gluten free A-Z Blog הגיב:

    The pictures of the stuffed onions look amazing I would like the recipe but need a translation for English. Do you have the simple gadget on your blog? I couldn't find one, thanks.

  7. מרב הגיב:

    תבשיל הפול הסורי הוא כנראה סורי אך הפול נראה לי דווקא מהזן המצרי (הגדול יותר) ודבר נוסף אם משתמשים בפול ירוק (טרי או קפוא) לא נראה לי שצריך לבשל כ"כ הרבה

  8. יעל הגיב:

    שלום וחג שמח,
    יש אפשרות במתכון המלבי לשים חלב שקדים במקום חלב סויה?
    *מכיוון שסויה זה דגן.

    • אורי הגיב:

      היי, סויה זה קטניות ולכן אסורה למי שנמנעים מקטניות בפסח. בכל מקרה אפשר לדעתי להחליף לחלב שקדים 🙂

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות