קורס חדש! עוברים יחד לאורח חיים בריא
מתחילים שנה בבריאות טובה! הצטרפו לסדרת מפגשים שמיועדת למעוניינים לשפר את אורח חייהם ולמי שמתמודדים עם מחלות כרוניות, חבריהם ובני משפחותיהם
מועד הקורס הבא יפורסם בהמשך
בואו נודה על האמת – כולנו רוצים להיות בריאים. וכולנו גם יודעים שכדי לשמור על הבריאות שלנו או לפחות לשפר אותה, אנחנו צריכים לעשות שינויים, להיפרד מהרגלים פחות מוצלחים ולזוז מאיזור הנוחות, כדי ללמוד מה נכון לנו ומה יכול לעזור לנו להרגיש טוב יותר, לא משנה מה נקודת הפתיחה ממנה אנחנו יוצאים לדרך. כדי להתחיל לצעוד, ללמוד ולהרחיב את הידע, לעשות בחירות משמעותיות ולקחת את הבריאות שלנו בידיים, רובנו זקוקים לעזרה – ליד מושטת, לזריקת מוטיבציה וללימוד מרוכז של עקרונות מנחים, שיעזרו לכם ולסובבים אתכם לשפר את אורח חייהם.
כדי לתת לכם את כל אלה, אני מזמינה אתכם להצטרף אלי למסע שהתחלתי לפני שנים והלך והעמיק אחרי ההתמודדות הבריאותית שלי בשנה החולפת, לקבל כלים מגוונים והרבה השראה, שיסייעו לכם לצעוד לקראת שינוי עמוק ומקיף לטובה. בשלושה מפגשים מרתקים בהשתתפות נבחרת מרצות מהשורה הראשונה בתחומן, תזכו לטעימה מהדרכים הפיזיות והמנטאליות בהן אנחנו יכולים לשפר את אורח חיינו, תקבלו מידע רחב היקף ותהפכו לשותפים פעילים ונחושים במעבר לאורח חיים בריא יותר, שהגוף והנפש של כולנו מייחלים לו, בליווי און ליין של דיאטנית מובילה.
יש לכם שאלות? התאריכים לא מסתדרים? מעדיפים ייעוץ אישי? כתבו אלי
מה יהיה בקורס?
תחשבו על המפגשים שלנו כמו על ארוחת טעימות – אני אחשוף אתכם למידע, מחשבות ורעיונות, אתן לכם עידוד, כלים והשראה ואשלח אתכם הלאה, למצוא את הדרך המדוייקת, הטובה והבריאה שהכי מתאימה לכם. העיקר שתתחילו ללכת בה נחושים, אופטימיים ומלאי חיים. בנוסף תוכלו להצטרף לקבוצת תמיכה און ליין בליווי הדיאטנית המובילה אורית אופיר, כדי שתוכלו להתקדם בתהליך גם בבית.
לפניכם פירוט המפגשים – התכנית נתונה לשינויים. משך כל מפגש כארבע שעות. כל מפגש כולל כיבוד, הדגמה וטעימה של מנות שונות.
הקורס לא מתיימר לרפא ממחלות ואינו מחליף ייעוץ אישי ספציפי למצב הבריאותי שלכם.
מנת פתיחה – תזונה ובריאות
פתיחה – הסיפור שלי ומה למדתי מהמסע עד כה, סבב היכרות
הרצאה: הקשר בין תזונה למחלות הכרוניות הנפוצות ביותר בעולם המערבי / ד"ר צביה שיפר-חרובי
פותחים יום – רעיונות, גיוונים והפתעות לארוחת בוקר בריאה וטעימה, כולל הדגמות וטעימות עם אורי שביט
שאלות ותשובות
המנה העיקרית – איך עושים את זה בבית
הרצאה: איך בונים תזונה בריאה, מאוזנת ומגוונת מהצומח / דיאטנית קלינית (M Sc.) ונטורופתית אורית אופיר
סדנת בישול בריא מהצומח עם אורי שביט, בדגש על מנות עיקריות ומרכז הצלחת, עם המון טיפים, רעיונות והסברים לבישול יום יומי בריא וטעים.
שאלות ותשובות
מנה אחרונה – כשהגוף והנפש נפגשים
פתיחה – על חשיבות ההיבטים שמעבר לתזונה בדרך לאורח חיים בריא ומאוזן
הרצאה ותרגול: מנקים את הצנרת הפנימית – משקעים, אנרגיה ודמיון מודרך / רינה לויט
משהו מתוק – מנות אחרונות ומתוקים בריאים עם אורי שביט
הרצאה ותרגול: נכנסים לכושר / צאלה אברוני
דברי סיום, המלצות להמשך ופרידה
קבוצת תמיכה און-ליין חינם למשתתפי הקורס
כל המשתתפים שמעוניינים בכך יוכלו להצטרף לפני תחילת הקורס לקבוצה מיוחדת וסגורה איתי ועם הדיאטנית אורית אופיר. בקבוצה ישותפו תכנים רלוונטיים לנושאים עליהם נדבר במהלך הקורס וניתן יהיה להתייעץ בנושאי תזונה, אורח חיים ובישול, על מנת להתחיל וליישם את העקרונות שנלמד גם בבית. הקבוצה אינה מחליפה ייעוץ פרטני ובניית תפריט אישי שניתן לקבל בתשלום נוסף בתיאום מראש.
על נבחרת המרצות
אורי שביט – עיתונאית אוכל, בוגרת לימודי בישול וקונדיטוריה ומנחת סדנאות בישול, מרצה בינלאומית ויועצת קולינארית, מחברת רב המכר "המטבח הטבעוני שלי". בשמונה השנים האחרונות מאז עברה לאורח חיים טבעוני, מנהלת את הבלוג "טבעוניות נהנות יותר", מפתחת מתכונים ונחשבת לאחת ממובילות המגמה הטבעונית בישראל.
ד"ר צביה שיפר-חרובי – מומחית ברפואת ילדים בוגרת אוניברסיטת תל אביב, התמחתה ברפואת ילדים בביה"ח אסף הרופא. רופאה עצמאית במכבי ובמאוחדת, עוסקת ברפואת ילדים 30 שנה. בשבע השנים האחרונות עוסקת ומרצה בהתנדבות על הקשר בין תזונה למחלות כרוניות כמו סוכרת סוג 2, מחלות לב וכלי דם, יתר לחץ דם, סרטן ועוד. ד"ר צביה ואנוכי חלקנו יחד במות רבות ברחבי הארץ ולפני קהלים מגוונים, בסדנאות ובפאנלים שונים שעסקו בתזונה בריאה מהצומח.
אורית אופיר – דיאטנית קלינית .M Sc, נטורופתית ודוקטורנטית לתזונה באוניברסיטה העברית. טבעונית מזה 15 שנים ובעלת קליניקה פרטית המתמחה בייעוץ לתזונה מהצומח. העורכת הראשית של נייר העמדה בנושא סויה של 'עתיד' – עמותת התזונאים בישראל ומשרד הבריאות. העורכת המדעית של הספר 'המדריך לטבעונות בריאה' (הוצאת פוקוס). כותבת ומתראיינת באופן קבוע בעיתונות הכתובה, המקוונת, בטלוויזיה וברדיו. מרצה בכנסי התזונה המובילים לקהל המקצועי ולקהל הרחב, ובמסגרת קורס הכשרה לדיאטניות מטעם 'עתיד' בנושא צמחונות וטבעונות. מנחה סדנאות תזונה באקדמיה למוסיקה ולמחול.
אורית ואני שיתפנו פעולה פעמים רבות בהרצאות ופעילויות שונות לקידום תזונה בריאה מהצומח.
רינה לויט – מנחת סדנאות ומטפלת אישית בשיטות שונות כמו תטא הילינג, דמיון מודרך, אקסס בארס ותהליכי גוף. רינה מסייעת למטופליה להקל ולפתור תסמינים פיזיים, כאבים ומחלות, תוך הבנת המסר שהגוף מבקש שישמעו, למצוא יציבות פנימית וחיצונית ולנקות דפוסים חוזרים והרגלים שלא משרתים אותם יותר. אני נעזרת ברינה באופן אישי בחודשים האחרונים, לטיפולים אנרגטיים שתומכים בתהליך ההחלמה שלי.
צאלה אברוני – אחת ממאמנות הכושר המובילות בישראל. מאמנת אישית ליחידים ולקבוצות, לאורח חיים בריא ושמירת התוצאות לטווח הארוך. בוגרת מכון וינגייט, מצוות המאמנים של התכנית "לרדת בגדול". צאלה היא מאמנת הכושר האישית שלי כבר יותר מארבע שנים ולמעשה הראשונה שהצליחה לגרום לי להיכנס לכושר ולהתמיד באימונים לאורך שנים, עם תוצאות מרשימות והרגשה כללית נהדרת. יותר מזה, היא הצליחה לגרום לבטטה המושבעת שהייתי – לרוץ!
צילומי אוכל: טל סיון-צפורין, מתוך הספר "המטבח הטבעוני שלי".
תגיות: אוכל בריא, תזונה, אורח חיים בריא, סדנת בישול, בריאות
קטגוריות: פוסט נבחר