סוי או ואן: נתחי סויה, תפוחי אדמה ובטטה ביין אדום

6 תגובות לפוסט

  1. סוזן הגיב:

    איך מחליפים בסייטן?

  2. ליאור הגיב:

    סליחה על הכפירה, אבל אפשר בלי היין…? להחליף במשהו אחר?

  3. אבינעם הגיב:

    תקשיבי עשיתי ויצא מטורף.
    זה עושה לנתחי סויה טעם ומרקם של בשר.
    אמנם זה קצת עבודה לסחוט כל פעם את בנתיים, אבל שווה את זה לגמרי

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות