סוי או ואן: נתחי סויה, תפוחי אדמה ובטטה ביין אדום

8 תגובות לפוסט

  1. סוזן הגיב:

    איך מחליפים בסייטן?

  2. ליאור הגיב:

    סליחה על הכפירה, אבל אפשר בלי היין…? להחליף במשהו אחר?

  3. אבינעם הגיב:

    תקשיבי עשיתי ויצא מטורף.
    זה עושה לנתחי סויה טעם ומרקם של בשר.
    אמנם זה קצת עבודה לסחוט כל פעם את בנתיים, אבל שווה את זה לגמרי

  4. רות הגיב:

    יילך גם עם יין לבן וקוביות טופו?

השאר תגובה

    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    המטבח הטבעוני שלי
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט