חורף טבעוני: קדרת ירקות וערמונים ביין אדום

6 תגובות לפוסט

  1. adir_plus3 הגיב:

    וואי, זה נראה פשוט מעולה.
    אנסה בהזדמנות!

  2. דוד הגיב:

    נראה מצוין וכנראה גם הטעם בהתאם!

    תודה רבה 🙂

  3. לירון הגיב:

    כמה קריטיים הערמונים? ואם הם קריטיים האם אפשר להחליף אותם במשהוא שהוא לא פרי?

    • אורי הגיב:

      אפשר לוותר 🙂

      • לירון הגיב:

        וואו ניסיתי אתמול יצא מטמטם ברמות, הי אמור להספיק גם לארוע של היום ולא נישאר כמעט 🙂
        רציתי לדעת אם אפשר את הקמח להחליף בקמח אחר שהוא לא חיטה. כמו שיפון?

        • אורי הגיב:

          איזה כיף לשמוע 🙂 לא ניסיתי להסמיך עם שיפון.. יש מצב שזה יעבוד. אולי גם קורנפלור אבל צריך להיזהר שלא יווצר מרקם קמחי.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות