חורף מפנק: פטריות וברוקולי צלויים במיסו על קרם בטטה לבן

2 תגובות לפוסט

  1. רותם הגיב:

    חייבת להזהיר, יוצא ממש לא טעים.
    זה נראה טוב, ואני אוהבת רטבים על בסיס מיסו, אבל השילוב של המיסו עם הרסק, חומץ וסילאן יוצא מאד לא נעים בפה. אפילו בעלי שבררן גדול הוא לא, השאיר את כל המנה בלי לאכול, ואני לא חושבת שזה קרה לי איתו אי פעם. הכל הלך לפח וחבל כי פרודוקטים יקרים שהייתי יכולה להכין מהם תוספת טובה על בסיס יין אדום או שמנת צמחית וארוחה רומנטית שיצאה מבאסת.

    • אורי שביט הגיב:

      היי רותם, ממש מצטערת לשמוע.. לא יודעת איך להסביר את זה, אצלנו הכל נטרף עד הפירור האחרון! יכול להיות עניין של מינונים או פשוט של טעם.. אני אהבתי מאד את שילוב הטעמים.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
כנס קולינאריה מן הצומח
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות