יהלומים בלוינסקי

6 תגובות לפוסט

  1. הדס הגיב:

    רוצים לבקר וכאלה

  2. אוכל בחוץ הגיב:

    יהלומה נהדרת.
    יש שם מטבח נפלא לטבעונים ובכלל.
    באמת שמומלץ להגיע במיוחד או לעבור בדרך למשהו אחר.

  3. מיטל הגיב:

    אמאלה 3 שעות במטבח

  4. רקפת הגיב:

    אורי יקרה, האוכל של יהלומה הוא באמת נפלא והמנגולד הממולא בעיני הוא הפסגה או לפחות מאד קרוב אליה ואני מודה לך על שדאגת לנו למתכון. אבל!!!!!!!!!! להגדיר את המתכון הזה פשוט זה לעג לרש. בתור אמא לשלשה מתבגרים רעבים וטבעונים אני מסתדרת יפה במטבח אבל ההגדרות שלי לפשוט וקל בהחלט לא כוללות תבשיל שדורש לפחות 3 מצרכים שהוכנו בנפרד קודם (שום,לימון צנובר) ועוד השריה ומילוי. יש לדייק בהגדרות. זה מתכון חגיגי שדורש הכנה אבל שווה כל מאמץ אם יש לכם זמן וסבלנות.

  5. נטלי הגיב:

    בעת הכנת המילוי,באיזה חום צריכים לחמם את השום בסילאן?

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |