בורגול ועדשים כתומות בניחוח הודי

4 תגובות לפוסט

  1. קרן אור הגיב:

    היי אורי,

    הכנתי, יצא מ-ע-ו-ל-ה!

    תודה רבה 🙂

  2. גלית הגיב:

    הי אורי,
    טעים מאוד ובסיס מעורר השראה לעוד ערבובי קטניות ודגנים בניחוח הודי, 😉 תודה

  3. לילך הגיב:

    היי, רציתי לדעת אם אפשר להשתמש עם עדשים ירוקים?

    • אורי הגיב:

      לא רואה סיבה שלא, למרות שהכתומות הן הקלאסיות למתכון הזה. אולי משך הבישול יתארך מעט

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |