קציצות דגנים וקטניות

11 תגובות לפוסט

  1. מיכל הגיב:

    שלום לך.
    לגבי שיבולת שועל-קווקר:
    האם כוונתך לדקה או גסה ,
    אותה יש להשרות במים?
    תודה מיכל

    • אסף הגיב:

      אני משתמש תמיד בגסה, אבל הדקה כנראה מתאימה אפילו יותר
      אין צורך להשרות את זה במים כי המטרה של זה זה לספוג מהנוזלים של העיסה כולה ולהפוך את הכל לדביק יותר

  2. תמי הגיב:

    האם יש חלופה טובה לשיבולת שועל? יש לי צליאק..

    • אסף הגיב:

      יש! אורז עגול, עדיף מלא, מבושל
      ואם כבר אורז אז כמעט שלא צריך כלום חוץ מעדשים אורז וקמח חומוס
      אם רוצים אפשר לערבב עם סלק מגורד. זה נותן צבע וטעם ממש כמו של המבורגר

  3. אולגה הגיב:

    נשמע כמו מתכון מצוין ניראלי אני אנסה אותו
    לגבי החרדל הרגיל התעשייתי, יש לבדוק אותו כי יש מצב שהוא יכיל דברים מהחי.

  4. זיו הגיב:

    נשמע מעולה.
    האם אפשר להכניס אותן אחרי הטיגון לרוטב עגבניות? ישרדו?
    תודה.

  5. קרן הגיב:

    האם אפשר להשתמש בקמח טף?
    🙂

  6. נעמה הגיב:

    היי
    אני מאוד רוצה להכין קציצות טבעוניות אבל יש לי אלרגיה לעדשים.
    האם יש מתכונים לקציצות שלא מכילות עדשים או האם ובמה אפשר להחליף את העדשים.
    תודה

    • אורי הגיב:

      היי נעמה, בהחלט ניתן להכין קציצות ללא עדשים, למשל עם גרגירי חומוס, אפונה יבשה ועוד. אפשר גם להכין קציצות שעיקרן חומרי גלם אחרים – ירקות, קמח חומוס, עלים ירוקים, שיבולת שועל, פטריות, אגוזים ועוד.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות