מתכון וידאו: לביבות אפונה, זוקיני וכרישה
נובמבר 21, 2013
לביבות ירקרקות, עסיסיות ונהדרות בטעמן, שלא צריך לחכות שיגיע חנוכה כדי להכין אותן. הנועזים מוזמנים לשלב בתערובת גם 1/2 כוס בורגול שהושרה ונסחט.
אין כמו לביבות ירקרקות כדי להפיח שמחה בלב, גם בחנוכה וגם בכל יום אחר בשנה. צפו בסרטון ולמדו איך מכינים אותן כמו שצריך!
מתכון כתוב ללביבות אפונה
רוצים לבשל עם אורי שביט אצלכם במטבח? כל הפרטים בפנים
תגיות:
קטגוריות: מתכוני וידאו, פוסט נבחר
מה הכמויות?
הנה המתכון:
https://vegansontop.co.il/peas-latkes/
שלום.
האם בכל קציצה צריך לשים ביצים ?
היי שלומית, בקציצות האלה אין ביצים כמובן אבל בהרבה מאד קציצות – לצערי יש. זאת לא חובה, פשוט צריך ללמוד את הדרך לוותר עליהן.