דרגון בול: קערת קינואה, שעועית ותרד
מאת אסף ורינת מבורך
1 כוס קינואה מבושלת במים, חמימה
1/2 כוס שעועית שחורה (אפשר מוכנה מקופסת שימורים ללא חומר משמר, שטופה)
עלי תרד בייבי טריים (אפשר גם עלי בייבי אחרים)
גרעיני דלעת לא קלויים
1/2 אבוקדו בשל ופרוס
טמפה קלוי על מחבת (ממש לא חובה)
לצ'ילי וניגרט:
1 כפית חומץ אורז (או חומץ הדרים אם אין)
1 כף רוטב צ'ילי תאילנדי מתוק
רבע כפית תבלין קארי
+ מרכיבים את המנה פשוט כמו שרוצים שהיא תראה – ראשית הקינואה והעלים הירוקים ואחר כך כל השאר. את הרוטב מגישים בצד.
תגיות: תרד, שעועית, אבוקדו, צ'ילי, אסף מבורך, מנות טבעוניות, קינואה, בישול טבעוני, גרעיני דלעת, מנות עיקריות, טמפה