קדחת הסופר בול

6 תגובות לפוסט

  1. טל הגיב:

    אם אתם בענייני קערות, אני ממליצה לכם לבקר ב- Native Foods Café ולדגום את ה- Soul Bowl וה- Rockin’ Moroccan Bowl.
    ובכלל יש להם אוכל טעים.

  2. רינת הגיב:

    מדובר במטבח שלנו ובכל זאת עשית לי חשק… חחחחח

  3. איילת הגיב:

    אהבתי את הרעיון הכללי… אנסה לשלוח עם הבעל לעבודה.

    איילת

  4. מורן טבעונית הגיב:

    איזה כיף לילדים שלך!!!

  5. ענת הגיב:

    הרעיון מגניב! :mrgreen:

    זו נראית לי כמו ארוחה מעולה שאני יכולה לקחת ליום לימודים ארוך. הרעיון נהדר!
    יש לי הרגשה שבימים הקרובים אני הולכת לקנות לי חומץ אורז 😉

    אגב, יש לי הזדהות לא קטנה עם הילדים שלך- כמו איתי אני חולה על גרעינים ואגוזים, כמו עידו גם אני לא סובלת חצילים אבל מגלה את עולם השורשים (גיליתי שלפת אפשר לאכול מבושל וזה ממש טעים, וזה עוד שאני לא מתה עליה לא מבושלת) וכמו גאיה אני חולת ירקות (יכולה לחיות עליהם יום שלם). לגבי קטניות- דעתי עוד לא שלמה איתם….

  6. יעל הגיב:

    מצאתי בבלוג אמריקאי מתכון לרוטב. אשמח לעזרה בהמרה שלו:
    4 New Mexican chili peppers
    2 T whole cumin seeds
    1 Chipote pepper
    1/4 cp salt
    1/2 cp agave
    2 cp lime juice
    1 qt olive oil
    1 tsp pepper

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות