קדחת הסופר בול

6 תגובות לפוסט

  1. טל הגיב:

    אם אתם בענייני קערות, אני ממליצה לכם לבקר ב- Native Foods Café ולדגום את ה- Soul Bowl וה- Rockin’ Moroccan Bowl.
    ובכלל יש להם אוכל טעים.

  2. רינת הגיב:

    מדובר במטבח שלנו ובכל זאת עשית לי חשק… חחחחח

  3. איילת הגיב:

    אהבתי את הרעיון הכללי… אנסה לשלוח עם הבעל לעבודה.

    איילת

  4. מורן טבעונית הגיב:

    איזה כיף לילדים שלך!!!

  5. ענת הגיב:

    הרעיון מגניב! :mrgreen:

    זו נראית לי כמו ארוחה מעולה שאני יכולה לקחת ליום לימודים ארוך. הרעיון נהדר!
    יש לי הרגשה שבימים הקרובים אני הולכת לקנות לי חומץ אורז 😉

    אגב, יש לי הזדהות לא קטנה עם הילדים שלך- כמו איתי אני חולה על גרעינים ואגוזים, כמו עידו גם אני לא סובלת חצילים אבל מגלה את עולם השורשים (גיליתי שלפת אפשר לאכול מבושל וזה ממש טעים, וזה עוד שאני לא מתה עליה לא מבושלת) וכמו גאיה אני חולת ירקות (יכולה לחיות עליהם יום שלם). לגבי קטניות- דעתי עוד לא שלמה איתם….

  6. יעל הגיב:

    מצאתי בבלוג אמריקאי מתכון לרוטב. אשמח לעזרה בהמרה שלו:
    4 New Mexican chili peppers
    2 T whole cumin seeds
    1 Chipote pepper
    1/4 cp salt
    1/2 cp agave
    2 cp lime juice
    1 qt olive oil
    1 tsp pepper

השאר תגובה

    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    המטבח הטבעוני שלי
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט