מתכונים טבעוניים: במרפסת של אנסטסיה

9 תגובות לפוסט

  1. רחלי הגיב:

    ומה עם המקושקשת טופו שלהם?

  2. נטע הגיב:

    תודה על המתכונים נראים מעולה!
    האם אבקת מאקה בעלת טעם מסויים או שהיא תורמת למרקם?
    ושאלה נוספת מה זה אומר אבקת קקאו "רואו"?

    • אורי הגיב:

      היי, לאבקת מאקה יש טעם מעט מתקתק ויתרונות תזונתיים, אני לא בטוחה עד כמה היא משפיעה על המרקם. קקאו רואו – קקאו שלא עבר קלייה, קקאו טבעי. להשיג בבתי הטבע.

  3. איתי הגיב:

    היי יפתח.. יש סיכוי לקבל את המתכון לעוגת גבינה?? תודה!

  4. אבישג אפרים הגיב:

    איך מבטלים את הריח והטעם של המאקה אשתי מקיאה את זה האם יש תחליף שמעורר כמו המאקה או יותר אשמח לתשובה

  5. מיכל הגיב:

    כמה אורז? כוס או 3? כתבת פעם אחת 3 ופעם אחת אחד.. יאללה הולכת לנסות

    • אורי שביט הגיב:

      סליחה שפספתי – כתוב לטחון עם 2 כוסות ואחכ להוסיף עוד כוס
      "מוסיפים את אגוזי המקדמיה, התבלינים ו-2 כוסות אורז וממשיכים לטחון לבלילה חלקה. יוצקים את הבלילה לקערה, מוסיפים כוס אורז ומכסים בניילון נצמד".

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |