סביצ'ה אנונה והדרים
אביבית פריאל-אביחי, "אוזריה"
מזמן לא נתקלתי בכזאת הברקה – האנונה המתקתקה והחלקלקה מצטרפת באלגנטיות למנה שכולה טעמים חמוצים-חריפים, חגיגה עונתית צבעונית ורעננה.
חומרים ל-4 מנות
1 אנונה גדולה ורכה, קלופה ומנוקה מגרעינים, חתוכה לקוביות
1 תפוז מופרד ל"פילטים" (תוכן הפלחים בלבד, ללא הציפוי הלבן)
1 כף גדושה כוסברה קצוצה
1/4 כפית שום כתוש
1 בצלצל שאלוט פרוס לפרוסות דקות
1/4 כפית פלפל צ'ילי אדום קצוץ דק
מיץ מקלמנטינה אחת
2 כפות מיץ לימון טרי
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
לעיטור: נבטי כוסברה
+ מערבבים את כל החומרים, מעבירים לצלחות הגשה ומעטרים בנבטי כוסברה.
תגיות: אורי שביט, מסיבה טבעונית, אוזריה, אביבית פריאל אביחי, סביצ'ה, אנונה, פרי הדר, קלמנטינה, מנות ראשונות טבעוניות
קטגוריות: כריכים, ממרחים והברקות, ירקות