ארוחת חברים: סיפור אהבה אסייתי

28 תגובות לפוסט

  1. נעמה לביא הגיב:

    פשוט מדהים! אני כל כך הולכת לבשל את הארוחה הזו בהזדמנות הראשונה שתהיה לי 🙂

  2. חנה הגיב:

    מקסים ומעורר השראה!

  3. נעה הגיב:

    וואו וואו וואוווו כמה מתכונים מרתקים!!! אני לא עומדת בקצב!!!!

  4. עינת שגיא הגיב:

    טוב! אני חייבת לאסוף לי כמה חברים שפים!
    אורי, תלווי לי כמה :))

    הכל נראה מעולה!

  5. מרסיה הגיב:

    תודה על הפוסט המפתה!
    שאלה: במתכון פודינג אורז – במצרכים לא מופיע חלב קוקוס ובהכנה מופיע. לשים כל הפחית?
    תודה
    מרסיה

  6. ענת הגיב:

    אחחח… שלמות! תאווה לעיניים! _____________ ! (הכנס/י כאן סופרלטיב לבחירתך)
    ציפי דומה 2 טיפות סירופ אגבה לפרינסס שנמצאת אצלנו באומנה ומחפשת בית חם.
    וגם האוכל נראה בסדר. 😈

  7. ענת הגיב:

    סתם. האוכל לגמרי דורש ליטוף! 😉

  8. טל הגיב:

    איך נוקבים אחריו באינסטגרם? 🙂

  9. אורן הגיב:

    אוסנת
    הכתבה יצאה מדהים
    התמונות מ-ה-מ-מ-ו-ת
    חוץ מהתמונות של אורן…
    איזה כיף להכיר אותך :mrgreen:

  10. אניה הגיב:

    וואו!!!
    טבעונים באמת נהנים יותר 🙂

  11. טלי הגיב:

    נראה מדהים וטעים עד מאד(גם למי שלא היה). אבל מי זו הבחורה המהממת הזו בתמונות? למה אין קרדיט?

    • אורי הגיב:

      טלי, רק צביקה וציפי נתנו את הסכמתם לקרדיט. אם הבחורה מסכימה – הדבר יתפרסם לאלתר! אנא בדקי וחזרי למערכת עם תשובה :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  12. רינה הגיב:

    מה עושים עם המשחת מיסו במתכון של הרוטב דגים?

  13. רינה הגיב:

    היי, שוב אני 🙂 ממש תודה, הכנתי חלק מהדברים כאן ויצא טעים טעים.
    אני רוצה להכין את הלחמניות באו. מעולם לא הכנתי משהו כזה קודם או אפילו בצק!!\
    אז שאלה 1 של בורה: אם עוטפים בניילון נצמד את הבצק, זה לא מפריע לבצק לתפוח?
    והאם יש אפשרות להכין את הבצק יום לפני ולאדות את הלחמניות מיד לפני הארוחה. אם כן באיזה שלב אפשר להכניס למקרר?
    שוב תודה

    • אורי הגיב:

      היי רינה, שאלות לגמרי במקום 😆
      לגבי הניילון – אפשר לכסות את הקערה שבה מונח הבצק והבצק תופח מתחת לניילון, או להצמיד אותו עליו בלי לחץ. הרעיון הוא לשמור על החום ועל הלחות שהבצק זקוק להם. לגבי הכנה מראש – לצערי השף אורן לוקסנבורג מוסר שלא ניתן, אך ניתן להקפיא את הבצק. להתפיח, לכדרר ולהקפיא מיד. לפני האידוי יש להוציא ולהניח לכדורי הבצק להפשיר לפני האידוי. עוד אפשרות היא להכין את הבצק כ-4 שעות מראש ולאחסן באזור הקר ביותר של המקרר. בהצלחה רבה!

  14. ikey greene הגיב:

    הכנתי שוב את הפודינג הזה וסוף סוף יצא מושלם. זה היה ממש נוזלי וחששתי מאוד לשלומו, אבל כשזה מתקרר קצת, זה מושלם. הוספתי סירופ אגבה + בננות וזה היה פשוט טעים ומנחם. יאמי!
    8)

  15. סמדר רגב אגמון הגיב:

    כמה זמן הרוטב נשמר במקרר? שתי כוסות זה די הרבה…

  16. דנית הגיב:

    היי 🙂 הולכת להכין את הארוחה הזו במלואה מחר ( יחד עם המתכונים של סינג לונג ) ורציתי לדעת במה אפשר להחליף את עלי הקאפיר ליים וגם אולי את הבמבוק שלא הצלחתי למצוא 🙁 …?

    • אורי הגיב:

      סליחה על העיכוב דנית! את המוצרים המיוחדים אפשר למצוא בחנויות מזרח מערב או בעדן טבע מרקט למשל בלי בעיה בדרך כלל. אין להם ממש תחליף.

  17. שני הגיב:

    היי! איזה לקט מתכונים מדהים. אני ממש אוהבת אוכל אסיאתי ואוהבת את הגישה שלכם להכנת המנות 🙂
    תמיד מלא השראה, צבע וטעמים. תודה על המתכונים.
    (ואני בכלל לא טבעונית!)

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |