מסעדת Black Out ואורי שביט מגישות: ארוחת שף טבעונית בחשכה
מסעדת החושך במרכז "נא לגעת" תקיים ארוחה ראשונה על טהרת הצומח בשיתוף הבלוג "טבעוניות נהנות יותר"
כאשר מסעדת החושך נפתחה במרכז "נא לגעת", מרכז תרבות ואמנות לקידום אוכלוסיה מוגבלת בשמיעה, ראיה ודיבור, עדיין לא הייתי טבעונית. אבל הזמן חלף, איכשהו לא הספקתי לאכול שם ואחרי המעבר לטבעונות בכלל לא חשבתי לנסות. לאחרונה התברר לי שגם ב Black Out יודעים ומכינים אוכל טבעוני טעים למי שמודיע להם מראש, ומיד התייצבתי למשימה. המפגש עם השף משה חג'ג' והחוויה המרגשת שעברתי שם בחושך, היו אות הפתיחה לארוחה הטבעונית הראשונה שתתקיים במסעדה.
עבור טבעונים, מתעניינים, בני משפחותיהם וחברים זוהי הזדמנות נהדרת לחוויה אחרת, שהיא גם תרומה להמשך הצלחתו של המיזם החברתי הייחודי והחשוב הזה. כל המלצרים במסעדה הינם כבדי ראייה או עיוורים והארוחה מתקיימת בחושך מוחלט, שדורך ומחדד את כל יתר החושים. חוויה מומלצת!
תפריט הערב המיוחד
סלט עגבניות פיקנטי בשום ונענע, מעליו חציל שרוף באש גלויה בקולי פלפלים, אריסה, גרעיני דלעת וטחינה
עדשים שחורות, עיגול פולנטה צרוב, פטריות, במיץ רימונים, תאנים לחות וקשיו מקורמל
קובה בורגול וקמח תירס במילוי אגוזים
לביבת בטטה וכרובית על מצע אטריות צלופן ברוטב סאטה
ולקינוח
נמסיס מקדמיה – פאדג' שוקולד, אגוזים ושכבת גנאש
פנה קוטה צ'אי עם שערות קדאיף, תאנים טריות ופיסטוק מקורמל
הטבה מיוחדת לאורחי הערב –
למציינים מספר הטבה 49142 תינתן הנחה של 10% בארוחות נוספות בימי ד' בחודשים יוני-יולי
וכן כרטיסים להצגה "לא על הלחם לבדו" במרכז "נא לגעת" במחיר מוזל (100 ₪ לזוג כרטיסים, במקום 200 ₪), בתאריכים נבחרים.
מספר המקומות מצומצם מאד – כדאי למהר להזמין מראש!
להזמנות צלצלו 03-6330808 שלוחה 1 או במייל sales@nalagaat.org.il.
הערב יתקיים בתאריך 18.6.14 בשעה 21:00. התפנו מקומות בארוחה המוקדמת בשעה 18:30 – נא לדייק!
מחיר לסועד – 160 ש"ח. המסעדה כשרה.
תגיות: ארוחה טבעונית, אורי שביט, מסעדות טבעוניות, בלק אאוט, נא לגעת
קטגוריות: פוסט נבחר
גם אני תמיד רציתי ללכת לזה וחשבתי שאבוד לי, אמורה להיות חויה מאז מיוחדת. תודה!
היינו בארוחה,
חמישה סועדים בני 26-56. הסיכום כלל התלהבות גורפת מאוכל מצוין ומחוויה בלתי נשכחת. כבר מצפים להזמנה לארוחה הטבעונית בחושך הבאה. יש עוד חברים שרוצים להזמין.
שווה כל שקל.
תודה אורי על הארגון, ותודה לשף ולצוות המסעדה שיצרו עבורנו את החוויה הנפלאה.
אה כן, ותודה גם לכלבים המתוקים "בחנייה" ששמרו על התיקים 😛