עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות

4 תגובות לפוסט

  1. צפנת הגיב:

    היי:) כמה אפשר להוריד מהסוכר? כשאני עושה בכמות יותר גדולה עוגיות רגילות אני שמה רבע כוס סוכר בסך הכל וזה עדיין מתוק.

    • אורי שביט הגיב:

      לא בדקתי מה המינימום 🙂 אני לא הייתי יורדת מתחת לחצי כוס (רבע בהיר ורבע כהה). הן אכן עוגיות מתוקות (את לא רוצה לדעת כמה סוכר לבן שמים בהן בגרסה הלא טבעונית האמריקאית..)

  2. יעל הגיב:

    איך ממירים את חלק מהקמח בקקאו כדי להפוך לעוגיות חומות?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
כנס קולינאריה מן הצומח
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות