עוגת תפוזים נימוחה בציפוי קרם שוקולד-קפה

6 תגובות לפוסט

  1. נטע הגיב:

    העוגה יצאה מעולה! תודה על המתכון! האמת שהייתה אפילו עוד יותר טעימה יום למחרת, כשיצאה מהמקרר 🙂

  2. נמרוד קפון הגיב:

    ניסיתי אותה ויצאה מעולה, אכן לא שרדה יותר משעתיים בחוץ!
    אלא שהקמח המלא לדעתי קצת מכביד מדי. הייתי אולי מנסה להחליף בשקדים טחונים או להגדיל את הקמח הלבן ע"ח הקמח המלא.

    • אורי שביט הגיב:

      היי נמרוד, תודה על המשוב! מעניין, מעולם לא נתקלתי בבעיית עמידות איתה.. היא הפכה מאד יבשה או מה? זה יכול להיות סוג מסויים של קמח או לחילופין אפיית יתר שייבשה אותה.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות