פסח טבעוני: מנה עיקרית בקלי קלות

4 תגובות לפוסט

  1. ענת הגיב:

    נראים מעולים. האם אפשר להשתמש בסוטאז' כמו זה לקדירה? או שחייבים סיר מסוג ספציפי, מה מומלץ?

    • אורי הגיב:

      היי ענת, אפשר להשתמש בכל סיר שמתאים לאפייה בתנור בטמפרטורת שמצויינות במתכון. זה בדרך כלל כתוב על הסיר למטה או על האריזה. בהצלחה!

      • מור לי הגיב:

        היי אורי, תודה רבה על המתכונים. לגביי השעועית לימה האם ניתן להחליפה בשעועית לבנה ואדומה ??? או רק לבנה ? תודה על המענה וחג פסח כשר ושמח !!!

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות