עוגה טבעונית לפסח: מתוקה וגם מלוחה

2 תגובות לפוסט

  1. אורנה הגיב:

    אם משתמשים בשקדים טחונים, איזה כמות צריך והאם צריך להוסיף נוזלים?
    תודה

    • אורי שביט הגיב:

      היי אורנה, משתמשים באותה כמות וכמובן שצריך נוזלים. אפשר להוסיף בהדרגה עד שמגיעים לסמיכות הרצויה אבל בלי מים לא יווצר קרם.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות