תבשיל פריקי

2 תגובות לפוסט

  1. סילבי הגיב:

    היי אורי, ניתקלתי פעם (לא זוכרת איפה) במתכון שאחרי בישול גרגירי החיטה (פריקי או רגיל) אופים אותם זמן קצר כדי שהם לא יהיו רכרוכיים למאכל.
    מכירה?

    • אורי הגיב:

      היי, לא הכרתי! תכלס פריקי לא הופעת לממש רכרוכית ונשארת נגיסה בפנים אבל מבחוץ היא יכולה להיות קצת עיסתית.. רעיון מעניין 🙂

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |