טחינת לימון ואגוזים

ינואר 22, 2013 מאת:

לא תאמינו לאיזה רמות טחינה יכולה עוד לעלות. התאהבתי.

1/2 כוס טחינה גולמית (אפשר מלאה)
קליפה מגורדת מלימון אחד
מיץ מלימון אחד (אפשר אפילו יותר!)
חופן אגוזי מלך קצוצים גס
מלח
מים לפי הצורך

+ יוצקים לקערה טחינה גולמית ומיץ לימון, טורפים ומוסיפים מים בהדרגה עד לקבלת מרקם חלק ודליל יחסית. מוסיפים קליפת לימון מגורדת, אגוזי מלך קצוצים ומעט מלח ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.

אוי אוי אוי לני. עכשיו הייתי מוכנה לעבור לגור בתוך הטחינה הזאת

אוי אוי אוי לני. עכשיו הייתי מוכנה לעבור לגור בתוך הטחינה הזאת

Print Friendly, PDF & Email

אורי שביט |

אורי כותבת ועורכת ראשית בבלוג "טבעוניות נהנות יותר". בשאר הזמן היא מנחה סדנאות בישול, מרצה ומייעצת למסעדות.

תגובה אחת לפוסט

  1. גלית הגיב:

    יצא מצויין. אפשר להוסיף פלפל שיפקה קצוץ לטוויסט פיקנטי.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות