סלסת מלפפונים

ינואר 22, 2013 מאת:

וריאציה שמחברת בין הסלט הרוסי-פולני עם השמיר לבין עוקצנות סחוגית לקיבוץ גלויות ירקרק. סבתא של לני לימדה אותו את הפטנט ואני מעבירה הלאה – הקפידו לסחוט היטב את המלפפונים!

2 מלפפונים מגורדים וסחוטים היטב מנוזלים
1/2 פלפל ירוק גדול, מנוקה מגרעינים וקצוץ דק
חופן שמיר קצוץ
מעט שמן זית
מלח ים אטלנטי, פלפל לבן

+ מערבבים את כל החומרים, טועמים ומתקנים תיבול. מניחים 5 דקות לכבישה קלה ומגישים.

אם תניחו להם להמתין זמן מה, הוא יהפוך לסלט מלפפונים כבושים. תענוג!

אם תניחו להם להמתין זמן מה, הוא יהפוך לסלט מלפפונים כבושים. תענוג!

Print Friendly, PDF & Email

השאר תגובה

ארוחת בוקר טבעונית בלנדוור
סדנאות בישול עם אורי שביט
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש

זכויות יוצרים © 2017 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games