הטיפים של בערוץ האוכל: איך מכינים קציצות טבעוניות?
מתגברים על הפחד ומכינים קציצות טבעוניות טעימות שלא מתפרקות. כך תעשו זאת
אחד הפחדים הגדולים של בשלנים שמתנסים בהכנת אוכל טבעוני הוא להצליח להכין קציצות שלא יתפרקו. כאילו שתערובות הקציצות שהם הכינו עד היום, נולדו עם ביצה קומפלט. הרי גם אותן מישהו יום אחד חשב לאחד, לקשור ולהדביק בעזרת ביצה. אז למה לא לעשות את זה באמצעות טריקים אחרים, שלא מגיעים מבעלי חיים? הנה כמה רעיונות ודרכים פשוטות להכין בבית קציצה בלי ביצה ולהישאר בחיים 🙂
תגיות: קציצות, אורי שביט, וידאו, ערוץ האוכל
קטגוריות: פוסט נבחר, מתכוני וידאו