ארוחת בוקר טבעונית: מקושקשת טופו

8 תגובות לפוסט

  1. שלי הגיב:

    תודה!

    וגרסה עוד יותר מהירה לעצלנים:-) וכשרעבים וממש אין זמן או כוח לחתוך אפילו בצל ולטגן.
    לטגן דקה טופו מפורר בשמן זית , קצת מלח פלפל אנגלי/שחור, כורכום. להוסיף מטבוחה איכותית מהחומוסיה הקרובה אליכם, לחמם במחבת, להוסיף כוסברה קצוצה ותיבול אם צריך. אחלה בפיתה עם או בלי טחינה גולמית, חמוצים ועגבניות פרוסות או בלי כלום.

  2. מינוס השמן הגיב:

    וגירסה עם פחות שמן:
    את הרוטב מכינים רק עם כף אחת של שמן
    ולפני ההגשה מוסיפים עוד כף.

  3. טליה הגיב:

    הכנתי (בלי קישוא), יצא ממש ממש טעים!! תודה!

  4. ילנה ווליצקי הגיב:

    ואאו יצא מהמם! ולמרות שהסתבר (במהלך ההכנה) שנגמר לי הרוטב סויה בבית עדיין יצא מושלם (משערת שעם רוטב סויה יצא עוד יותר מושלם בפעם הבאה 🙂 )! תודה רבה על המתכון!

  5. לאונור הגיב:

    יצא מצויין,
    כבר פעם שניה שמבשלים ופשוט נהנים מכל ביס.
    תודה רבה על מתכונים טעימים

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |