חמין שעועית, אורז מלא וקינואה אדומה
[סה"כ: 8 ממוצע: 2 ]
רמת קושי
קל
משך הכנה
ארוך
מתאים לחג
שבת
העיקרון דומה לחמין החיטה שהכנתי לאחרונה, אבל המרכיבים שונים לגמרי והנה, מגיע לו מתכון משלו. ממש עכשיו הגיעה למרכולים שעועית לבנה קטנה ועדינה, בגודל של שעועית שחורה (האהובה עלי מכולן), סיבה מעולה לשלב בחמין את שתיהן. יחד עם אורז בסמטי מלא וקינואה אדומה וטעימה (שהיא גם חלבון איכותי ומלא), קיבלתם קדירה עמוקת צבע ומלאת טעם וכן, גם בריאות.