חזרה לאינדקס מתכונים

אטריות אורז עם פטריות שיטאקי שחורות, חצילים וטופו

[סה"כ: 0 ממוצע: 0 ]

רמת קושי

קל

משך הכנה

עד שעתיים

ללא גלוטן

יש בארץ שיטאקי בהירות טריות מוצלחות, אבל לשחורות יש טעם עמוק יותר ומרקם בשרני יותר, על אף שהן מיובשות. משרים אותן במים לפחות חצי שעה (אפשר גם 24 שעות, במקרר) ומניחים מעל הקערה צלחת קעורה שתגרום להן לשקוע במים ולא לצוף מחוץ להם. גם המים יקבלו טעם וארומה נהדרים ויכולים לשמש להכנת התבשיל/מרק שאתם מכינים איתן (רק תקפידו להשאיר את החול בחוץ).

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |