חזרה לאינדקס מתכונים

pot au feu – ירקות מוקפצים על קרם בטטה במעטה בצק עלים

של יוסי שטרית, קיטשן מרקט
[סה"כ: 0 ממוצע: 0 ]

רמת קושי

בינוני

משך הכנה

עד שעתיים

מתאים לחג

ראש השנה וחגי תשרי

מתאים לחג

שבת

מנת רושם מרהיבה וקלה להכנה. אפשר לשחק עם מגוון הירקות, להכין במחבת גדולה אחת ולהגיש למרכז השולחן. אני ממליצה לחפש בבורקסיות טובות כמו "פנסו" או "מאפה לאון" בצק עלים צמחי על בסיס שמן, ולא להשתמש בבצק המרגרינה התעשייתי.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |