אז על מה פטריות באמת חושבות?

15 תגובות לפוסט

  1. מסעדן הגיב:

    פוסט נפלא ומעניין אורי. אבל רק רציתי לומר לך שערכתי התערבות עם עצמי כמה זמן ייקח לך לחזור לצד שלנו (:

    • אורי הגיב:

      תודה רבה מר מסעדן! אני אומרת – למה להשאיר את ההתערבות בינך לבין עצמך? יש לי רעיון נפלא להתערבות אמיתית ביני לבינך על העניין. אבל נראה לי שבשביל לקיים אותה תצטרך לצעוד קדימה ולהיחשף. נו? 😆

  2. Ikey Greene הגיב:

    את פשוט נפלאה. התמונות מגרות ❗ והכל נראה מפתה ביותר. בא לי לברוח מהמשרד מיד למטבח.

  3. גלעד הגיב:

    לי להב שולטטטטותתתתתת!!!111!!!

  4. מ' הגיב:

    כעד ממקור ראשון אכן הפטריות מעולות והמתכונים מומלצים!
    תודה אורי(ותודה ללי על האיורים!)

  5. שני הגיב:

    נראה מצוין ומעורר השראה.
    בכלל איזה כיף שיש בלוג טבעוני כה שווה לעיין בו!

  6. עדשות הופמן הגיב:

    הכנתי "שווארמה" פטריות, יצא פצצה.
    נהנתי מפיתות טריות מלאות בסלט, צ'יפס, ו-"שווארמה" עם הרבה טחינה ועמבה 🙂

  7. אייל הגיב:

    איפה מוצאים את השיטאקה הטריות של ״עלה עלה״ ו/או איך יוצרים איתם קשר לבירורים? תודה

    • אורי הגיב:

      היי אייל, כמו שכתוב למעלה: בדוכן הפטריות בשוק הנמל המקורה, בסניפי "עדן טבע מרקט", בחלק מסניפי "ניצת הדובדבן" ובחנות "המשק" במושב גבעת חן. 😀

      • אייל הגיב:

        אוי אני מפגר סליחה:) עד כה ראיתי שיטאקי טריות רק מתקוע שאני מעדיף לוותר עליהן… שמח לשמוע שיש עוד מגדלים. אוכל לחזור להכין מרק מיסו עם שיטאקי טריות 🙂 (על בסיס הדאשי הטבעוני…)

  8. לנדאו הגיב:

    טעויות למכביר בכתבה 'על מה פטריות חושבות' במוסף כלכליסט

    לקרוא נא כאן:

    http://benhateva.wordpress.com/2012/03/18/73084/

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות