טופו בפטריות שחורות

4 תגובות לפוסט

  1. נורית הגיב:

    היי אורי
    האם אני קוראת נכון? מונוסודיום?
    כטבעונית מתחילה בחרתי בדרך זו בגלל הרצון למזון איכותי ובריא שיכנס אלי
    לתוך הגוף.. כמו דלק נכון לרכב..
    מדוע לקלקל מתכון נפלא עם "אבקת מרק" אסייתית שכזו?
    אשמח לתגובה
    תודה נורית

    • אורי הגיב:

      היי נורית, אכן קוראת נכון. מונוסודיום גלוטמט הוא מרכיב מקובל במנות הסיניות, משתמשים בו ל"פתיחת טעמים" של האוכל ובכמות מזערית (רבע כפית על כל המתכון). בפוסט המלא ציינתי ששאלתי את הדס, בעלת המסעדה, האם אפשר לוותר עליו כי אני מודעת לבעייתיות – התשובה שלה היתה שכן, אפשר כמובן לוותר, אבל "מיליארד סינים לא טועים" 😆
      בקיצור, וותרי עליו, אני הבאתי את המתכון שלהם כלשונו.
      https://vegansontop.co.il/sing-a-song/

  2. נעים יעקב הגיב:

    האם פטריות שיטאקי ושיטאקה הן זהות ?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות