אטריות אורז עם פטריות שיטאקי שחורות, חצילים וטופו

8 תגובות לפוסט

  1. גלית הגיב:

    מה זה רוטב פטריות אסייתי?

  2. מרב הגיב:

    אורי, סליחה על השאלה: לקלף או לא לקלף את החצילים?

  3. תגיל הגיב:

    המתכון נראה נהדר. מה היית מציעה במקום חצילים, למי שממש לא סובל חצילים?

  4. שרון הגיב:

    היי 🙂
    כתבת בפתיחה של המתכון, בסוגריים, רק להקפיד להשאיר את החול בחוץ (על מי ההשרייה של הפטריות). אני בדרך כלל שופכת את כל המים לתבשיל.. לא חשבתי שעלול להיות בו חול.
    החול שוקע למטה? כלומר, איך מקפידים להשאיר את החול בחוץ?
    תודה!

    • אורי הגיב:

      כן הוא שוקע למטה, הוא יוצא לפעמים בין קפלי הפטריות היבשות כשהן מתרככות. אז פשוט לא יוצקת ממש הכל.

השאר תגובה ל אורי

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות