מתכון טבעוני לשבת: קדרת החלומות שלי

14 תגובות לפוסט

  1. רמי הגיב:

    במה אפשר להחליף את הקמח כדי לייצר רביכה ללא גלוטן?

  2. מיכל הגיב:

    שלום אורי.
    המתכון נראה נפלא ומנוסה בקרוב.
    שאלה:
    הרביכה שכתבת
    לאילו עוד שימושים היא מתאימה?

    • אורי הגיב:

      היי, תודה! בדרך כלל להסמכת רטבים, אפשר גם מרקים. חשוב לא להגזים בכמות שלא ייצא סמיך מדי, מקסימום מוסיפים מים 🙂

  3. שי הגיב:

    מה זה נתחי סויה, היבשים? ולא צריך להשרות קודם?

    • אורי הגיב:

      אכן, היבשים. ולא צריך להשרות – הם עוברים בישול ראשוני שהוא במקום ההשרייה ורק אז נכנסים לתבשיל.

  4. גוגו הגיב:

    אורי, זאת כמות מסחרית… ממליץ לחלק בשתיים את הכל.

    יצא מלא עבודה, לקלף ארטישוק ירושלמי זה לא קל.

    מקווה שיצא טעים… אחרי כל המאמץ.

    • אורי הגיב:

      היי, הכמות כמו שכתוב ל 6-8 סועדים. לגבי הקילוף – אכן משימה מעט מאתגרת, אני בחרתי בשורשים הכי חלקים וגדולים שיכולתי למצוא אצל הירקן וזה פישט את העסק. מחכה לשמוע איך יצא – אמרתי שזה מתכון מושקע 🙂

  5. נילי הגיב:

    המתכון נראה מעולה, ואשמח לנסותו. רק לא הבנתי אם מדובר בשבבי סויה או בנתחים, ברשימת המצרכים- נתחים, בהוראות ההכנה – שבבים. אשמח להבהרה, תודה!

    • שרה הורניק הגיב:

      מדובר בשבבים בגודל הבינוני (כלומר, אלה שהם בגודל ביס – לא ה"סוליות" להכנת שניצל ולא הפתיתים להכנת בולונז). אפשר לראות את הגודל בתמונה הראשונה. בהצלחה! 🙂

  6. alla הגיב:

    היי, אני מעוניינת להכין את המתכון ללא נתחי הסויה. איך להתאים את המתכון?
    בסיר הראשון של הבצל והפטריות עם היין והתימין, האם אפשר לוותר על הוספת המים והבישול כיוון שמיועד לסויה?

    • אורי הגיב:

      היי, פשוט ותרי על השלב הראשון ותכיני כרגיל. יש להוסיף מים בכל מקרה לבישול הירקות וכדי שיהיה רוטב, אבל רק עד לכיסוי. בהצלחה!

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות