מתכון לחלה שתמיד מצליחה

4 תגובות לפוסט

  1. עינת הגיב:

    היי, בדרכ נהנית מאד מהמתכונים שלך, ממש אליפות. הפעם אכזבה, הבצק אכן דביק מאד ולא נוח לעבודה. התקשיתי לייתר צמה. בוודאי הטעם יהיה נפלא…….

    • אורי שביט הגיב:

      היי עינת, מצטערת לשמוע! האמת שהכנתי אותה השבוע פעמיים ובאמת הבצק היה יותר דביק מהרגיל – זה מזג האוויר!! הוא מאד מאד משפיע על בצקים. צריך למזג היטב את הבית, חם ובעיקר לח מאד.. ולהוסיף קצת יותר קמח. אני הצלחתי בדרך הזו להתגבר על הבעיה ולקלוע חלות.

  2. ורד הגיב:

    שלום אורי, חושבת שיעבוד גם עם קמח ללא גלוטן? תודה וחג שמח

    • אורי שביט הגיב:

      היי ורד, אני לא בטוחה בכלל, יודעת שלחמים ללא גלוטן זה נושא קצת מורכב, ברובם משתמשים בביצים ויש לזה סיבה.. צריך לחקור את זה קצת יותר לעומק.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות