מתכון לחלה שתמיד מצליחה

17 תגובות לפוסט

  1. עינת הגיב:

    היי, בדרכ נהנית מאד מהמתכונים שלך, ממש אליפות. הפעם אכזבה, הבצק אכן דביק מאד ולא נוח לעבודה. התקשיתי לייתר צמה. בוודאי הטעם יהיה נפלא…….

    • אורי שביט הגיב:

      היי עינת, מצטערת לשמוע! האמת שהכנתי אותה השבוע פעמיים ובאמת הבצק היה יותר דביק מהרגיל – זה מזג האוויר!! הוא מאד מאד משפיע על בצקים. צריך למזג היטב את הבית, חם ובעיקר לח מאד.. ולהוסיף קצת יותר קמח. אני הצלחתי בדרך הזו להתגבר על הבעיה ולקלוע חלות.

  2. ורד הגיב:

    שלום אורי, חושבת שיעבוד גם עם קמח ללא גלוטן? תודה וחג שמח

    • אורי שביט הגיב:

      היי ורד, אני לא בטוחה בכלל, יודעת שלחמים ללא גלוטן זה נושא קצת מורכב, ברובם משתמשים בביצים ויש לזה סיבה.. צריך לחקור את זה קצת יותר לעומק.

  3. צ'יטרה הגיב:

    מתכון מ ד ה י ם! הכנו כבר כמה פעמים, פשוט מעולה!!!

  4. קארין הגיב:

    יצאה מושלם תודה רבה !!!

  5. ענת הגיב:

    באיזו תבנית לאפות? שטוחה או תבנית לחם?

  6. אושר הגיב:

    אפשר להחליף את הסוכר בסוכר לבן?

  7. יפעת הגיב:

    הי, האם מתאים להכין את המתכון עם קמח כוסמין 70% מלא?

  8. מירי הגיב:

    מתכון מצוין !!!
    אני עובדת רק עם קמח כוסמין מלא. יש הנחיות מיוחדות ?

    • אורי שביט הגיב:

      היי מירי, תודה! לא נראה לי שיש בעיה אבל סביר שתצטרכי להוסיף קצת יותר מים. ייתכן שהחלה תתקבל מאד יותר דחוסה.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |