פשטידת ספגטי איטלקית מוקרמת

8 תגובות לפוסט

  1. יעל הגיב:

    נראה מהמם! יש לך רעיון לתחליף לגבינה למי שלא גר בישראל? תודה!

    • אורי שביט הגיב:

      היי יעל, איפה את גרה? בעיקרון גבינת סויה נייטרלית גם תעבוד, פשוט תתבלי יותר את הרוטב. עוד אופציה זה לטחון טופו לקרם ולדלל אותו במים/חלב סויה.

      • יעל הגיב:

        תודה רבה!! אני באנגליה ולא ראיתי פה גבינות רכות בסגנון הזה. אנסה בהחלט

        • אורי שביט הגיב:

          מחכה לשמוע איך יצא!

          • Tamar Havkin הגיב:

            גמני באנגליה. גבינת טופוטי נייטרלית תעבוד לדעתך?
            וגם-האם אפשר להכין עם פשטה מחיטה מלאה שאינה ספגטי?
            המון תודה וחג שמח X

          • אורי שביט הגיב:

            היי, אני מאמינה שכן, אבל לא השמנתית, הרכה יותר. גם לגבי הפסטה סביר שיעבוד, אבל פסטה קצרה מאד עלולה לפרק את העוגה.

  2. שירה הגיב:

    היי, תודה על המתכון. מה בעצם גורם לפסטה להידבק ולהפוך לפשטידה אחידה?

    • אורי שביט הגיב:

      היי, הרוטב שגם מבשל את הפסטה וההידוק שלוחץ הכל יחד, זה יוצא יציב ומושלם כמו שאת רואה בתמונות 🙂 לכן חשוב שהפסטה לא תהיה מבושלת לגמרי ולהדק אותה היטב.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |