מצה בריי טבעונית: גרסת יהדות אסיה

11 תגובות לפוסט

  1. דנה הגיב:

    מה לגבי גרסה מתוקה? אנחנו מכינים עם סוכר וקינמון…
    הייתי שמחה לגרסה טבעונית!

    • אורי הגיב:

      היי דנה, תקראי בפתיח של המתכון, התייחסתי לזה. את יכולה גם להוסיף קינמון.

      • עלה לב הגיב:

        הי אורי. אנחנו מעדות האשכנזים. לא אוכלים תירס, קטניות, אורז בפסח. האם יש משהו שמחליף את הקמח תירס במצה בריי?

        • אורי הגיב:

          היי, שאלה טובה.. כי צריך כאן משהו שיקשור את התערובת. אני מניחה שאפשר לנסות קמח מצה, זה לא בדיוק אותו אפקט אבל נראה לי שזאת האופציה היחידה 🙂

  2. גל הגיב:

    גאוני 😀

  3. גליה הגיב:

    לגבי הקרם קוקוס:האם את משתמשת רק בחק הקרמי הקשה או גם בנוזל שבתוך הפחית?ותודה על מתכונים מעולים.

  4. גל(2) הגיב:

    עם מה אפשר להחליף את הקרם קוקוס , במחילה מכולם אבל אני לא סובל קוקוס

    • אורי הגיב:

      בשמנת סויה לבישול (יש של אלפרו ויש של חברת ואלסויה), סיפרו לי אנשים שהכינו ויצא מוצלח.

  5. יפה הגיב:

    האם קמח מלא יכול להחליף את קמח התירס?
    תודה, יפה

    • אורי הגיב:

      לא ניסיתי אבל אני משערת שכן. זה יתן למצייה אופי יותר פנקייקי (והיא לא תהיה כשרה לפסח..)

השאר תגובה ל עלה לב

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות