טבעוניות נהנות יותר - בלוג מתכונים טבעוניים

סוג של סמי-פרדו פרווה, שמבוסס על פירות וקרם קוקוס – השמנת המתוקה של הטבע. אם אין לכם כח להתעסק עם ההקפאות, אפשר להגיש במרקם הקרמי הטבעי.

חומרים ל-4 מנות

1 פחית קרם קוקוס (רצוי קרה)
4-5 בננות בשלות

להגשה:
חופן בוטנים טבעיים, קלויים ללא מלח וגרוסים גס (רצוי במכתש ועלי)
1 בננה בשלה, פרוסה
3-4 תותים בשלים, פרוסים

+ מכניסים לבלנדר את קרם הקוקוס והבננות ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה (לא נורא ואפילו כיף אם נשארות קצת חתיכות בננה).
+ מחלקים את הקרם לארבע קעריות הגשה ומאחסנים במקפיא למשך חצי שעה.
+ מוציאים מהמקפיא ומערבבים מחדש את הקרם שהתקשה מעט. מחזירים למקפיא לחצי שעה נוספת.
+ מוציאים את הקעריות מהמקפיא (בשלב זה הקרם אמור להיות "חצי קפוא"). מעטרים בפרוסות בננה ותות, מפזרים בוטנים גרוסים ומגישים.

Print Friendly
אורי בתאריך 2012 / 04 / 10

השאר תגובה


:wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :evil: :cry: :arrow: :?: :-| :-x :-o :-P :-D :-? :) :( :!: 8-O 8)

 

מסעדות טבעוניות: אותנטבעי

מסעדה 100% טבעונית…

מסעדות טבעוניות וידידותיות: לאנצ'בוקס

ארוחות טבעוניות טריות מוכנות…

מסעדות טבעוניות וידידותיות: הפיצה

מסעדה איטלקית עם מנות…

מסעדות טבעוניות וידידותיות: קפה בומביי

מסעדה הודית צמחונית עם אופציות…

מסעדות טבעוניות וידידותיות: אמא

מסעדה ביתית ומשפחתית עם תפריט…

מסעדות טבעוניות: מיץ מרק

מסעדה טבעונית עם מיצים סחוטים, שייקים, תבשילים ומרקים ביתיים…