אם תניחו להם להמתין זמן מה, הוא יהפוך לסלט מלפפונים כבושים. תענוג!

סלסת מלפפונים

ינואר 22, 2013 מאת:

וריאציה שמחברת בין הסלט הרוסי-פולני עם השמיר לבין עוקצנות סחוגית לקיבוץ גלויות ירקרק. סבתא של לני לימדה אותו את הפטנט ואני מעבירה הלאה – הקפידו לסחוט היטב את המלפפונים!

2 מלפפונים מגורדים וסחוטים היטב מנוזלים
1/2 פלפל ירוק גדול, מנוקה מגרעינים וקצוץ דק
חופן שמיר קצוץ
מעט שמן זית
מלח ים אטלנטי, פלפל לבן

+ מערבבים את כל החומרים, טועמים ומתקנים תיבול. מניחים 5 דקות לכבישה קלה ומגישים.

אם תניחו להם להמתין זמן מה, הוא יהפוך לסלט מלפפונים כבושים. תענוג!

אם תניחו להם להמתין זמן מה, הוא יהפוך לסלט מלפפונים כבושים. תענוג!

Print Friendly

השאר תגובה

בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2016 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט