מלבי קרם קוקוס עם סלט פירות וקוקוס פריך

11 תגובות לפוסט

  1. טבעונית נטולת כשרון קולינרי הגיב:

    היי,
    למי שלא מבין בזה: באיזה שלב מוסיפים את מי הורדים? לרוטב? לערבב את זה עם הסילאן? וכמה סילאן? 😀
    תודה רבה! המתכון נשמע להיט.

  2. ענת הגיב:

    היי,
    אם אני משתמשת במי ורדים (לא תמצית מי ורדים), באיזו כמות להשתמש?
    תודה!

    • אורי הגיב:

      באתר של שוקי גלילי "חומוס להמונים" כתוב כך:
      הערה חשובה: אל תתבלבלו בין מי ורדים לבין תמצית ורדים. מי הורדים מתקבלים כתוצאה מדילול במים של תמצית הורדים (בבקבוקונים הקטנים). תמצית ורדים (בעצם שמן ורדים) היא חומר מאד חזק – 2-3 טיפות מספיקות בדרך-כלל כדי להעניק טעם ורדים עז לכוס אחת של מים. השתמשו בזהירות, והרחיקו את התמצית מהפה ומהעיניים. או לחלופין – קנו מי ורדים מוכנים בסופר.
      לאור זה אני חוששת שבמתכון צריך להיות כתוב – מי ורדים. אבל אבדוק עם היוצרת מעיין ואחזור לדווח. תודה!

    • אורי הגיב:

      אוקי, אז את צודקת – אלה מי ורדים, תשימי כף 🙂

  3. maya הגיב:

    שלום וחג שמח….
    רציתי לדעת אם אפשר לשים את המהלבי בקערה אחת גדולה? (אני עושה את זה עם מהלבי רגיל)
    תודה

  4. דינה הגיב:

    לא מצליחה למצוא קרם קוקוס נטול חומרי שימור או כימיקלים אחרים. על מה את ממליצה והיכן ניתן לקנות.

    • אורי הגיב:

      היי דינה, יש בחנויות המתמחות במוצרים אסייתיים (כמו מזרח מערב) וגם בעדן טבע ודומותיה, יש קופסת שימורים של taste of asia שהיא ללא חומרים משמרים (צבע ירוק) וגם קרם קוקוס בקרטון.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |