פלפלים ממולאים בבורגול ועדשים

14 תגובות לפוסט

  1. הילה הגיב:

    בול בזמן! תודה ,?

  2. מיכל הגיב:

    שלום אורי
    האם זה בורגול גס או דק.
    אני רוצה להמיר זאת.
    תודה

  3. מיכל הגיב:

    האם שקדים מקולפים?

  4. סיון הגיב:

    היי אורי,
    ניסיתי את המתכון ויש בו אי דיוקים:
    1. יוצאת כמות גדולה מדי של תערובת מילוי, לפחות פי שתיים ממה שצריך. השתמשתי בפילפלים מאד מאד גדולים ועדיין נשארה כמות עודפת של מילוי.
    2. זמן הבישול הרבה יותר ארוך מחצי שעה, הם היו מוכנים לאחר כשעתיים.
    בסוף יצא טעים… 🙂

    • אורי הגיב:

      היי סיון, תודה על התגובה~! מהניסיון שלי לא נשארה לי כמות גדולה של מילוי.. וגם זמן הבישול היה כפי שכתוב. אני תמיד אומרת שכשמשתמשים בחומרים שלא יוצאים מבית חרושת, אלא מגיעים מהטבע, כמובן שיש טווח של הבדלים. בכל מקרה שמחה שיצא טעים 🙂

    • אלה הגיב:

      יצא מעולה!
      גם אצלי, כמו אצל סיון, כמות התערובת הספיקה לכמות כפולה, וזמן הבישול היה כשעה וחצי (אולי תלוי סיר וכו'…).
      תודה רבה!

  5. אליאנה הגיב:

    היי 🙂 האם ניתן להחליף את הבורגול בקינואה?

  6. גבי הגיב:

    היי הבורגול והעדשים צריכות להיות מבושלות לפני או שהן מתבשלות בתהליך?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות