מקפא קוקוס-בננה
סוג של סמי-פרדו פרווה, שמבוסס על פירות וקרם קוקוס – השמנת המתוקה של הטבע. אם אין לכם כח להתעסק עם ההקפאות, אפשר להגיש במרקם הקרמי הטבעי.
חומרים ל-4 מנות
1 פחית קרם קוקוס (רצוי קרה)
4-5 בננות בשלות
להגשה:
חופן בוטנים טבעיים, קלויים ללא מלח וגרוסים גס (רצוי במכתש ועלי)
1 בננה בשלה, פרוסה
3-4 תותים בשלים, פרוסים
+ מכניסים לבלנדר את קרם הקוקוס והבננות ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה (לא נורא ואפילו כיף אם נשארות קצת חתיכות בננה).
+ מחלקים את הקרם לארבע קעריות הגשה ומאחסנים במקפיא למשך חצי שעה.
+ מוציאים מהמקפיא ומערבבים מחדש את הקרם שהתקשה מעט. מחזירים למקפיא לחצי שעה נוספת.
+ מוציאים את הקעריות מהמקפיא (בשלב זה הקרם אמור להיות "חצי קפוא"). מעטרים בפרוסות בננה ותות, מפזרים בוטנים גרוסים ומגישים.
תגיות: כשר לפסח, קרם קוקוס, בננה, מקפא, חלב קוקוס, סמי פרדו, קינוחים טבעוניים, מנות אחרונות, אורי שביט, תותים, קינוח טבעוני, פסח
קטגוריות: מתוק
הי,
אומנם הפוסט ישן אבל מנסה – כמה זמן המקפא יכול להחזיק במקרר? רוצה להכין לליל הסדר ותוהה אם 5 ימים מראש יהיה טוב
חמישה ימים זה הרבה זמן בשביל כמעט כל דבר, בטח פירות טחונים.. אם כבר אז תקפיאי לגמרי ותוציאי לפני ההגשה. במקרר לא הייתי ממליצה להחזיק הרבה זמן.
חשבתי שבגלל שפור אז אפשר. אוקיי תודה!