פלאפל יווני: פלאפל אפונה צהובה ועלי גפן

6 תגובות לפוסט

  1. סיגלית הגיב:

    עשיתי וזה התפורר לי לגמרי בטיגון.. חלק הצלתי ושמתי כפתיתים במקרר, אולי אערבב עם אורז

    • אורי שביט הגיב:

      היי סיגלית, זה מאד מוזר בגלל שהן מאד מאד יציבות.. יכול להיות שהאפונה היתה מבושלת? או לחילופין שאולי התערובת יצאה גרגירית ולא "נתפסה"? (סימן שלא נטחנה מספיק)

  2. סיון הגיב:

    האם אפשר להחליף את עלי גפן במשהו אחר?

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |