סדנת בישול טבעוני ביתי – קל, טעים ובריא!
אורי שביט מגלה את הסודות מהמטבח הטבעוני שלה בסדנה לבישול מהיר, קל ובריא מן הצומח וללא גלוטן, שלא מתפשר על הכיף והטעם
הסדנה תתקיים ביום שני 24.6.19 בשעה 18:00 בתל אביב.
איך מכינים קציצות טבעוניות? איך מתארגנים כדי שלא נצטרך לעמוד כל היום במטבח ובכל זאת לאכול כל יום אוכל טעים, בריא וטרי? מה אפשר למרוח בכריך של הילד? מה אורזים בקופסה שאנחנו לוקחים לעבודה? אפשר בכלל לבשל בלי לטגן כל דבר? ואיך עושים את כל זה בפשטות, בקלות ובהנאה?
אורי שביט, בעלת הבלוג "טבעוניות נהנות יותר" ומחברת רב המכר "המטבח הטבעוני שלי" מלמדת בסדנה משעשעת וקלילה את הסודות מהמטבח הטבעוני שלה, נותנת רעיונות, טיפים, גיוונים והמון השראה לבישול ביתי בריא ומהיר שכולם אוהבים, מחומרי גלם עונתיים וטריים.
מספר המקומות מוגבל – הרשמו עכשיו!
מחיר למשתתף/ת 295 ש"ח.
כתובת מדוייקת תשלח לנרשמים לקראת הסדנה. המקום לא כשר ונגיש לנכים.
מתכוני הסדנה ללא גלוטן אך המוצרים והמקום אינם סטריליים.
קיום הסדנה מותנה במינימום משתתפים. אורך הסדנה 3-4 שעות. מומלץ להביא כלי כתיבה.
הייתם כבר בסדנה של אורי שביט ואתם באים שוב? אל תשכחו לעדכן אותה על כך מראש.
תגיות: סדנת בישול, אורי שביט, סדנה, ללא גלוטן, בישול בריא, בישול ביתי
קטגוריות: פוסט נבחר