פנקייק איטלקי: חביתיות פולנטה מהירות

4 תגובות לפוסט

  1. נועה סנדל הגיב:

    הי
    ניסיתי להכין את המתכון ויצא לי מר לגמרי, כנראה בגלל העלי אורגנו.
    גם לא הצלחתי להבין איך לעשות עיגולים למחבת עם הבלילה הרותחת…בקיצור, כישלון חרוץ

    • אורי שביט הגיב:

      היי נועה, מצטערת ממש לשמוע, זה מתכון שכבר נוסה לא מעט בהצלחה ואני רוצה להבין מה השתבש. אולי המרירות נעוצה דווקא בקמח, אולי לא היו מספיק מים רותחים והקמח לא התרכך מספיק? לגבי העיגולים, פשוט מניחים כף מהתערובת ומשטחים. אם תיכנסי לאינסטגרם שלי את יכולה לראות סרטון – הוא שמור בהיי-לייטס.

  2. דפנה הגיב:

    הכנתי ויצא מדהים

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |