מתכון וידאו: דפי אורז במילוי שעועית לבנה ברוטב עגבניות

7 תגובות לפוסט

  1. פנינה הגיב:

    היי אורי,
    אחלה מתכון! רציתי גם להודות לך שהתחלת להעלות סרטוני וידאו של מתכונים – זה מאד עוזר לראות בעיניים איך את מכינה מתכון. הדבר היחיד שחסר לי זה כמויות.

  2. ליאור הגיב:

    האם המילוי החם והרטוב לא יקרע בסופו של דבר את דפי האורז?
    זה לפחות היה המקרה באחד מניסיונות העבר שלי עם מילוי שהיה קצת רטוב.

    תודה

    • אורי הגיב:

      היי, לא קרה לי.. אבל אפשר לחכות שהמילוי יתקרר מעט ולהיזהר לא לצקת יותר מדי נוזלים.

  3. ענת הגיב:

    הי אורי,

    אני רוצה להכין דפי אורז לארוחת חג.
    אבל יש לי נסיעה של איזה שעה עד מקום הארוחה. דרושה המלצתך לגבי איך היית עושה שזה יהיה אכיל בערב?
    אולי להכין הכל, ולהכניס שם לכמה דקות לתנור? או שאין מפלט ועדיף להכניס את המליות לדפי האורז, שם ממש רגע לפני הארוחה?

    תודה ענקית,
    ענת

    • אורי הגיב:

      היי ענת, אני הייתי מכינה מראש לגמרי עד שלב התנור, שימי לב שהתערובת קרה למדי ושאת שמה מעט נוזלים, כדי שהדפים לא ייקרעו. מברישה בשמן זית, אורזת ואז מכניסה שם לתנור.

  4. עדי הגיב:

    נראה נהדר. איפה אפשר להשיג עלי מרווה טריים ועשבי תיבול טריים? והאם אפשר להשתמש ביבש?

    • אורי הגיב:

      היי, אפשר להשתמש ביבשים אבל הם ארומטיים יותר מהטריים אז להשתמש במעט. אני מעדיפה טריים, יש בירקניות, בסופרים, בשווקים..

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |