בורקס שמש: מאפה חמנייה במילוי תרד וטופו

9 תגובות לפוסט

  1. רותי שמיר הגיב:

    אפשרי לאפות עם מנגולד במקום תרד (יש בגינה כרגע).

  2. שלומית הגיב:

    הי אורי
    1. אפשר להשתמש בפילו במקום בבצק עלים? 2. במקום טופו תתאים גבינת קשיו? בתודה מראש, שלומית פרי

    • אורי שביט הגיב:

      היי שלומית, יהיה קשה הרבה יותר לייצר את הצורה מבצק פילו אבל זה לא בלתי אפשרי.. כל שכבה צריכה להיות בעצם עשוייה מ-3 דפי פילו שכל אחד מהם מוברש בשמן. וכן, את יכולה לעבוד עם גבינת קשיו ובכלל לשחק עם חומרי המילוי.

  3. אפרת הגיב:

    שלום, אנחנו אחרי החג. המילוי מעולה והיה הצלחה. כמה דברים שלא ידעתי על הבצק… כל חבילנ מספיקה לכמות אחת. חלק תחתון חלק עליון. לתחושותיי התחתית יצאה קצת פחות אפויה ועדיף היה לרדד ולהוריד קצת בעובי. את החתיכות שהורדתי בפינות גדי לייצר עיגול חיברתי מחדש באמצע הצלעות. חוץ מזה היה מעולה.

    • אורי שביט הגיב:

      היי אפרת, נהדר ותודה על המשוב! לגבי הבצק ייתכן שיש הבדלים בין סוגים (וכמובן בין תנורים..), אבל שמחה שאהבתם 🙂

  4. סיגל הגיב:

    את קונה בצק עלים רגיל, עם מרגרינה?
    לא הצלחתי להכניס אותו לעגלה 😅
    יש לכם בסופר משהו יותר ידידותי?

    • אורי שביט הגיב:

      לצערי זה הכי נפוץ.. מבינה את הקושי! אפשר למצוא במאפיות בצק עלים תוצרת בית שמבוסס על שמן ולא על מרגרינה (למשל בבורקס לוינסקי בשוק לוינסקי)

  5. ניצן הגיב:

    אורי יקרה
    מתכון מצוין! הכנתי את המאפה עם בצק המיועד למאפים עם מילוי, העדפתי להכין אותו בעצמי, הוספתי לו טימין
    תודה רבה על המתכון:)

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |